⭐ Silvia Hietbrink

4 reviews

Eibergsestraat 180

7481 HP Haaksbergen

0623218607

silvia@hietbrink.com

Duurzame cadeau’s voor de decembermaand 🎁 Even scrollen voor alle producten die ik op voorraad heb inclusief kortingen als de webshop.

START
Vanaf 2016 ben ik zeer enthousiast. De MM geeft me zoveel plezier dat ik afhaal/verkooppunt ben geworden en regelmatig inloopmomenten plan. Anderen ook inspireren met dit totaalconcept deel ik graag op social media.
Link Instagram: https://www.instagram.com/silviahietbrink/

Je hebt een Makkelijke Moestuin met 30x30 cm vakken, MM-zaden en gebruikt de gratis app. Bijhouden in een paar minuten per dag.
Maar het belangrijkste is de speciale Makkelijke Moestuin mix, de basis voor succes, te koop bij mijn verkooppunt en online. Even scrollen onderaan deze pagina, voor alle producten afhalen in Haaksbergen met dezelfde prijzen als in de MM-shop.

AFSPRAAK
Je bent van harte welkom na afspraak, mijn voorkeur is WhatsApp, dan kan ik snel reageren. Op werkdagen, 's avonds en weekend is mogelijk.

COMMUNITY
Dè plek om elkaar online te ontmoeten, samen tuinieren met duizenden starters en meer ervaren MM-ers. Link community: https://community.makkelijkemoestuin.nl/

INLOOP
Regelmatig plan ik een inloopmiddag om de Hero moestuintafels en MM-producten te bekijken. Mogelijk ontmoet je mede MM-ers om elkaar te inspireren. Thee met wat lekkers staat klaar. Heb je vragen of wil je starten, dan help ik je graag op weg. Je kan ter plekke steunrekjes maken n.a.v een voorbeeld en gereedschap ligt klaar om te gebruiken.
*Tijdens een inloop graag parkeren aan de straat.
 
STEUNREKJE
Aardappelen, wintererwt, sugarsnaps, stambonen en boterbonen hebben een laag steunrekje nodig van tuingaas. In winkels is per meter kopen vaak niet mogelijk maar wel een hele rol. Dat tuingaas verkoop ik per vak 30x30. Link kennisbank: https://makkelijkemoestuin.nl/kennisbank/steunrekje-maken-voor-bonen-en-erwten 

AGENDA 2021
-gestart met ‘Open Tuinendag’ van het magazine 'Groei & Bloei'. Dat is jaarlijks op Vaderdag.
-gestart met inloopmomenten om de producten te bekijken en afhalen.
AGENDA 2022
Voortzetting ‘Open Tuinendag’ Groei & Bloei.
Voortzetting inloopmomenten 1 á 2x per maand.
27 okt.               Inloopochtend 10:30-11:30 uur
30 okt.               Inloopmiddag 13:30-16:00 uur
. . nov                Inloopmiddag

https://community.makkelijkemoestuin.nl/posts/algemeen/impressie-groei-bloei-eerste-dag
992AD0BA-9EFF-4F94-81F0-194B24CB7481.jpeg AC7ABE3B-926F-47A5-B5AF-3648FB65B867.jpeg CD4634C9-CF64-4DDE-9179-0B24C7762106.jpeg
Wanneer ophalen

🤝   Op afspraak

Betalen

💵   Contant betalen (liefst gepast)

👈   Tikkie

👈   Betalen via bank-app

Voorzieningen

🅿️   Parkeren voor de deur

🧑‍🌾   Show Makkelijke Moestuin

⭐   Aanbevolen door Makkelijke Moestuin

Silvia heeft een prachtige voorbeeldtuin en deelt vaak mooie foto's en recepten op de community.

Reviews

5 out of 5 stars
Goed advies gekregen van Silvia en veel inspiratie opgedaan in haar moestuin. Nog meer motivatie gekregen om te starten!

Anne

5 out of 5 stars
Vorig jaar (2021) was mijn eerste MM-jaar. Veel tips en ideeën opgedaan bij Silvia en volop geïnspireerd door haar prachtige plaatjes, mooie recepten en natuurlijk haar uitgebreide moestuin! Hoe heerlijk is het om vers te oogsten uit je eigen moestuin, het hele proces voorafgaand te volgen en dat alles met minimale inspanning!

Ellen

5 out of 5 stars
Wat een geweldig inspirerende plek bij Silvia, mooie MM bakken en enthousiaste verhalen. Prachtige foto's met leuke recept ideeën 👌

Edith

5 out of 5 stars
Super blij met dit verkoop punt én Silvia Hietbrink zelf uiteraard, in Haaksbergen. Altijd neemt ze uitgebreid de tijd om uitleg te geven over het hoe en wat er zoal mogelijk is in Makkelijke Moestuin.

Marijke Pas

Log in om een review te plaatsen

Our perks