Kaart met verkooppunten

De kaart

Al onze artikelen kunnen we verzenden. Maar voor een paar zakken Makkelijke Moestuinmix of compost kan je beter naar een MM-verkooppunt bij je in de buurt gaan. Je vindt ze op deze kaart.

Terug naar de shop
Extra info i.v.m. Corona: In deze tijd hebben de verkooppunten vaak niet alles op voorraad. Neem daarom voor de zekerheid altijd eerst contact met ze op. Dat geldt zeker ook voor de filialen van Intratuin. 
Zoek op postcode, product of klik op de bordjes voor de adresgegevens.

Veel MM-verkooppunten zijn bij enthousiaste mensen thuis. Die met een sterretje zijn al jaaaren fanatieke MM-ers. Kijk altijd even goed of je eerst moet mailen of bellen, en hoe je kan afrekenen. 
Let op: Sommige bordjes staan dicht op elkaar: klik een paar keer op het plusje rechts onderaan de kaart om die wat uit te vergroten. 

Waar is wat te koop?

Op de meeste adressen is MM-mix te koop. Soms hebben ze ook vermiculiet, compost, boeken, zaadjes en sommige verkopen zelfs bakken.

Ben je op zoek naar een bepaald product? Klik dan op "zoek een product" en vink aan wat je zoekt. Je ziet dan meteen welke verkooppunten dat in huis hebben.

Let op: lang niet alle verkooppunten geven ons goed door wat ze wel of niet in huis hebben. Neem dus voor de zekerheid vooraf contact met ze op.

Terug naar de shop

Wat zijn de prijzen?

De prijzen staan in de shop. Over de moestuinbakken:  Een paar punten verkopen ook onze bakken. Dat doen ze meestal op bestelling: neem dus eerst contact met ze op.

Het aantal addressen waar je de mix kan ophalen is beperkt.
Sommige verkooppunten willen bezorgen. Je herkent ze aan het autootje bij hun bordje.

Bestel je met een aantal mensen tegelijk dan kunnen we volle pallets met MM-mix jouw kant opsturen. De prijs per zak ligt dan lager. Hou je dan toch nog wat over, dan kunnen we je tijdelijk op de kaart zetten. 

Zelf op de kaart?

Wie weet bevalt je dat zo goed dat je zelf ook verkooppunt van de Makkelijke Moestuin wilt wilt worden ;-)