Kaart met verkooppunten

De kaart

Al onze artikelen kunnen we verzenden. Maar voor een paar zakken Makkelijke Moestuinmix kun je beter naar een MM-verkooppunt bij je in de buurt gaan. Je vindt ze op deze kaart.

Zoek op postcode, product of klik op de bordjes voor de adresgegevens. Veel MM-verkooppunten zijn bij enthousiaste mensen thuis. Die met een sterretje zijn al jaaaren fanatieke MM-ers. Kijk altijd even goed of je eerst moet mailen of bellen, en hoe je kan afrekenen. 

Let op: Sommige bordjes staan dicht op elkaar: klik een paar keer op het plusje rechts onderaan de kaart om die wat uit te vergroten. 

Waar is wat te koop?

Op de meeste adressen is MM-mix te koop. Soms hebben ze ook (voorzaai)vermiculiet, zaadjes, boeken en accessoires, en sommige verkopen zelfs bakken. Dat laatste doen ze meestal op bestelling: neem dus eerst contact met ze op.

De verkooppunten hanteren dezelfde prijzen als in de shop.

Sommige verkooppunten willen ook wel bezorgen. Daar rekenen ze vaak een kleine vergoeding voor. 

Let op: lang niet alle verkooppunten geven ons goed door wat ze wel of niet in huis hebben. Neem dus voor de zekerheid vooraf contact met ze op.

Zelf op de kaart?

Bestel je met een aantal mensen tegelijk dan kunnen we volle pallets met MM-mix jouw kant opsturen. De prijs per zak ligt dan lager. 

Hou je dan toch nog wat over, dan kunnen we je tijdelijk op de kaart zetten. Wie weet bevalt je dat zo goed dat je zelf ook verkooppunt van de Makkelijke Moestuin wilt worden ;-).

Extra info i.v.m. Corona: In deze tijd hebben de verkooppunten vaak niet alles op voorraad. Neem daarom voor de zekerheid altijd eerst contact met ze op.

Our perks

We scoren een 9.3

Uit 4754 recensies

Er zijn 25074 posts

Op onze superleuke community

Al 84970 Kg plastic opgeruimd

Met o.a. onze MM-Hero bakken