Verkooppunt worden voor de Makkelijke Moestuin

Wil je meehelpen om de Makkelijke Moestuinmix beter bereikbaar te maken? Dat kan door verkooppunt te worden.

Het is heel eenvoudig. Je koopt een pallet en wij zetten je op de kaart.
De kaart wordt druk bezocht. Mensen vinden daar je gegevens en nemen contact met je op. De meeste mensen komen dus vanzelf naar je toe. Maar als je ook zelf de MM promoot via scholen, buurtprojecten of je eigen winkel, dan verkoop je natuurlijk beter.

Je verkoopt vooral in het voorjaar. Vanaf begin juni loopt de verkoop sterk terug: dan hebben de meeste mensen hun MM wel opgezet.

Behalve de MM-mix, kan je ook onze andere artikelen verkopen. Bij grotere hoeveelheden krijg je daar een leuke korting op.

Best een leuk handeltje dus: helemaal omdat je altijd met MM-fans te maken hebt en dat zijn hele leuke mensen.

En wij hebben er weer een verkooppunt bij.

Makkelijke Moestuin Mix

Een van de belangrijkste voorwaarden om een succesvolle Makkelijke Moestuin te maken is de speciale Makkelijke Moestuin Mix: het mengsel van vermiculiet, voedzame compost en turfmolm.

Voor veel mensen is het lastig om deze ingrediënten te vinden. Daarom bieden wij sinds 2013 zakken kant-en-klare MM-mix aan.

Deze zakken zijn groot en zwaar en lastig om te verzenden. Dat moet meestal op een pallet en kan pas vanaf 7 zakken. We zijn dus heel blij als mensen de zakken vanuit hun huis of hun winkel willen verkopen.

Kan iedereen verkooppunt worden?

Ja, in principe wel. Het enige dat je nodig hebt is wat ruimte om de zakken droog op te slaan. Dan kan ook buiten met een waterdicht kleed erover. Of onder een carport: dat doen wij ook.

We gaan er wel van uit dat 'in de geest' van de Makkelijke Moestuin handelt: eerlijk en no-nonsense en dat je weet waar je het over hebt.

Kijk ook goed naar je locatie. Als er al veel verkooppunten bij je in de buurt zitten, kan je elkaar in de weg zitten.

Let daarbij ook op de filialen van Intratuin: die verkopen in het voorjaar ook onze spullen.

Hoe werkt het?

Je bestelt en betaalt bij ons in de shop. Als dat gedaan is geven we de order door de vervoerder die pallet netjes bij je aflevert.

Meer info vind je op deze pagina in de shop.

Of bel met Robbin op 06-24420549. Die kan je er alles over vertellen.

Vrijheid blijheid

Zodra je alles verkocht hebt en besluit dat je niet verder wilt gaan, geef je ons gewoon een seintje. Dan halen we je gegevens meteen van de kaart af.

Zonder vragen en zonder gedoe.

In het buitenland

Woon je in België? Ook daar zetten we je graag op de kaart als verkooppunt. De pallets zijn dan wel wat duurder in verband met de extra verzendkosten. In de shop komt die te voorschijn zodra je je adres intikt.

En nee: we verzenden niet naar andere landen, daarvoor zijn de vervoerskosten veel te hoog.