seleeeer.jpg

Word Makkelijke Moestuin verkooppunt

Verkoop onze duurzame spullen, verspreid de MM beweging en haal superleuke klanten naar je toe.

Over de Makkelijke Moestuin

Met onze duurzame spullen en gratis app helpen we 10.000den beginnende moestuinders om succesvol een moestuin te starten -zelfs zonder enige voorkennis. Daar worden ze zo enthousiast van, dat ze hun hele omgeving aansteken.

Meer over de MM ›

bietrodelucht.jpg

Waarom verkooppunt worden

bannerasdfa.jpg

Leuke handel: win-win-win

Ons belangrijkste product is ons grondmengsel: de Makkelijke Moestuin-mix. Het probleem is dat de zakken groot en zwaar zijn. De klant moet daar dus flinke bezorgkosten voor betalen. Maar omdat jij groot kunt inkopen, kun jij ze voor de normale prijs aanbieden.

Per zak verdien je daar een leuke marge aan, de klant betaalt geen verzendkosten, en wij hebben er weer een verkooppunt bij. Win-win-win 😀.

Drukbezochte kaart: klanten komen vanzelf

Onze kaart wordt druk bezocht. Mensen vinden daar je gegevens en nemen contact met je op. De meeste mensen komen dus vanzelf naar je toe.

Maar als je ook zelf de MM promoot - via scholen, buurtprojecten of je eigen winkel - dan verkoop je natuurlijk nog meer.

Vrijheid blijheid

Starten is super makkelijk, maar ophouden ook.

Zodra je alles verkocht hebt en besluit dat je niet verder wilt gaan, kun je jezelf gewoon van de kaart halen. Wil je later weer verder gaan, dan zet je jezelf er weer op. Zonder vragen en zonder gedoe.

Je werkt mee aan iets moois

Wij geloven oprecht dat de wereld beter wordt als meer mensen moestuinieren. Maar dan wel met succes.

We hebben nu al iets prachtigs neergezet, en dat hadden we nooit kunnen doen zonder onze verkooppunten. Maar meer moestuinen is altijd beter. Dus als je verkooppunt wordt, help je daar actief aan mee.

Het is heel eenvoudig

Je vraagt een account aan en zodra je dat hebt, kun je onze spullen voor reseller-prijzen inkopen en jezelf op onze kaart zetten.

kaart.jpg

De kaart en verkooppagina

Mensen vinden jouw verkooppunt op onze kaart.

Zodra je bent aangemeld als verkoper kun je jezelf daar opzetten. Ook kun je aanvinken welke voorzieningen jij biedt, en eventueel ook een tekstje en wat foto’s uploaden.

Naast dat dat duidelijk op de kaart te zien is, wordt dan meteen automatisch jouw verkooppunt-pagina aangemaakt, die ook op google te vinden is.

Het assortiment

Zodra je bent geaccepteerd als verkoper, kun je onze producten kopen in de MM-wederverkoper shop. Die hebben een gemiddelde marge van 30%-40%

Makkelijke Moestuin Mix

Elk MM-verkooppunt moet eigenlijk MM-mix hebben. Want dat is dé reden waarom mensen naar je toe willen komen.

Consumentenprijs: €11 per zak. (in Nederland)

Jouw inkoop: €5-6 per zak (afhankelijk van aantal)

Bitmap-Copy-7.jpg

Overige producten

In principe kun je ons hele assortiment aanbieden. Maar we raden altijd aan om klein te beginnen. Sowieso met de MM-mix. Daarnaast is de MM-voeding ook handig want dat is een aanvulling van de mix. Als je dan merkt dat het goed loopt en er vraag is naar meer, kun je altijd uitbreiden.

Group-7.jpg

FAQ

Moestuintips in je mailbox

Geef je op, dan stuur ik je direct dé 3 fouten die beginners maken, en hoe je ze kan voorkomen.

We vinden het belangrijk om je gegevens goed te beschermen. Lees onze Privacy verklaring

Our perks

We scoren een 9.3

Uit 4746 recensies via Kiyoh

Er zijn 24878 posts

Op onze superleuke community

Al 84404 Kg plastic opgeruimd

Met o.a. onze MM-Hero bakken