Word Makkelijke Moestuin verkooppunt

Verkoop onze duurzame spullen, verspreid de MM beweging en haal superleuke klanten naar je toe.

Over de Makkelijke Moestuin

Met onze duurzame spullen en gratis app helpen we 10.000-den beginnende moestuinders om succesvol een moestuin te starten - zelfs zonder enige voorkennis. Meestal worden ze daar zo enthousiast van, dat ze meteen hun hele omgeving aansteken.

Waarom verkooppunt worden?

Leuke handel: win-win-win

Wij verspreiden onze boodschap via het internet. Door deze website, mails en social media. Daarnaast wordt onze app door velen dagelijks gebruikt en is er een super actieve community.

We bereiken daarmee enorm veel potentiële klanten. Toch willen veel mensen onze producten eerst 'in het echt' zien, voordat ze ze kopen. Onze verkooppunten vullen dat gat op. Helemaal als ze ook nog ervaren MM-ers zijn, hun eigen tuin showen en hun ervaringen delen.

Daarnaast is ons grondmengsel - de Makkelijke Moestuin-mix - verreweg ons belangrijkste product. Maar als mensen het niet kennen, schrikken ze nog wel eens van de prijs. Dat verandert op slag als ze de resultaten zien, en ook daar haalt een verkooppunt voordeel uit.

Als verkooppunt, bestel je de mix per voordelige pallets. Zo verdien jij daar een leuke marge aan, en wij hebben er weer een verkooppunt/ ambassadeur bij. Win-win-win 😀

Drukbezochte kaart: klanten komen vanzelf

Onze kaart wordt druk bezocht. Mensen vinden daar je gegevens en nemen contact met je op. De meeste mensen komen dus vanzelf naar je toe.

Maar als je ook zelf de MM promoot - via scholen, buurtprojecten of je eigen winkel - dan verkoop je natuurlijk nog meer.

Vrijheid blijheid

Starten is super makkelijk, maar ophouden ook.

Zodra je alles verkocht hebt en besluit dat je niet verder wilt gaan, kun je jezelf gewoon van de kaart halen. Wil je later weer verder gaan, dan zet je jezelf er weer op. Zonder vragen en zonder gedoe.

Je werkt mee aan iets moois

Wij geloven oprecht dat de wereld beter wordt als meer mensen moestuinieren. Maar dan wel met succes.

We hebben nu al iets prachtigs neergezet, en dat hadden we nooit kunnen doen zonder onze verkooppunten. Maar meer moestuinen is altijd beter. Dus als je verkooppunt wordt, help je daar actief aan mee.

Het is heel eenvoudig

Je vraagt een account aan en zodra je dat hebt, kun je onze spullen voor reseller-prijzen inkopen en jezelf op onze kaart zetten.

De kaart en verkooppagina

Mensen vinden jouw verkooppunt op onze kaart.

Zodra je bent aangemeld als verkoper kun je jezelf daar opzetten. Ook kun je aanvinken welke voorzieningen jij biedt, en eventueel ook een tekstje en wat foto’s uploaden.

Naast dat dat duidelijk op de kaart te zien is, wordt dan meteen automatisch jouw verkooppunt-pagina aangemaakt, die ook op google te vinden is.

Het assortiment

Zodra je bent geaccepteerd als verkoper, kun je onze producten kopen in de MM-wederverkoper shop. Die hebben een gemiddelde marge van 30%-40%.

Makkelijke Moestuin Mix

Elk MM-verkooppunt moet eigenlijk MM-mix hebben. Want dat is dé reden waarom mensen naar je toe willen komen.

Consumentenprijs: €12,95 per zak. (in Nederland)
Jouw inkoop: €7,82
Bitmap-Copy-7.jpg

Overige producten


In principe kun je ons hele assortiment aanbieden. Maar we raden altijd aan om klein te beginnen. Sowieso met de MM-mix. Daarnaast is de MM-voeding ook handig want dat is een aanvulling van de mix.

Merk je dat het goed loopt en is er vraag naar meer producten, dan kun je altijd uitbreiden.
Group-7.jpg

FAQ

Moestuintips in je mailbox

Geef je op en ontvang actuele info waar je echt iets aan hebt. Zoals de 3 fouten die bijna alle beginners maken - en hoe jij ze voorkomt.

Jouw gegevens? Die zijn bij ons super veilig. Zie onze Privacy verklaring

Our perks