Tips & Tricks uit de Makkelijke Moestuin

Al jaren stuur ik Makkelijke Moestuin Mails. Daarmee hou ik je op de hoogte van:

  • wat ik in mijn MM-bakken doe, plant en tegenkom
  • wat je op dit moment in jouw MM kan zaaien of planten
  • leuke weetjes en handige tips
  • wat andere MM-ers doen
Dus heb je het nog niet gedaan, geef je dan nog even op:
Om je te bedanken stuur ik je meteen een artikel over de 3 grootste fouten die (beginnende) moestuiniers maken, en hoe jij ze kan voorkomen.

In de dagen daarop ontvang je vier mails waarin ik o.a. uitleg hoe en waarom een Makkelijke Moestuin werkt.

Daarnaast stuur ik je in het groeiseizoen regelmatig een berichtje. Ongeveer 1 x per week in het voorjaar, in de rest van het jaar maximaal 2 x per maand.

Ik ben niet al te fanatiek, je hoeft dus niet bang te zijn dat je mailbox overstroomt met mijn berichten.

Geef je je op, dan krijg je vanzelf mijn volgende mail. Gratis en voor niets. Bovendien kan je dan de eerder verzonden MM-mails nog even bekijken.

Tot gauw!
PS: Zodra je je opgeeft krijg je binnen een uur bericht. Mocht dat niet het geval zijn, check dan je spambox, soms komt een mail daar terecht ;-)

Wat anderen zeggen over de nieuwsbrief:

Liedeke:

Oooooo wat is die nieuwsbrief toch elke keer een feestje. Echt zo van toegevoegde waarde. En dat vind ik bijzonder naast de app. Grote complimenten aan jullie. Er is maar 1 nieuwsbrief in mijn mailbox die ik altijd én meteen lees. Bedankt!

Joke:

Persoonlijk, alsof je elkaar kent! Altijd relevante info over het moestuinen en de produkten.

Jacqueline:

Persoonlijk, supervriendelijk, bevlogen en in staat dat enthousiasme over te brengen. Heel fijn bedrijf. Met bijna de enige nieuwsbrief waar je echt naar uitkijkt.

Erna:

Ha Jelle,

Die bewegende beelden zijn helemaal te gek! Net als je superleuke, onderhoudende, grappige, vol-met-handige-weetjes en stimulans staande nieuwsbrief. De supermooie app! Het is mijn 3e jaar en ik ben verhuisd en nu staan alle bakken op de goede plek en kan ik zelfs al spinazie oogsten! Jajoepie en ja ver na de Paashaas ben ik echt een heel blij ei geworden!!! Bedankt aan jullie allemaal! 

Marjolein:

Ik wil jullie een compliment maken over de toon van de mails die jullie sturen. Ik vind het heel knap verwoord allemaal.

Zelfkritisch en positief en de motivatie spat ervanaf! Keep up the good work :)

Helena:

Mijn jippieee-moment kwam toen ik las over de Makkelijke Moestuin, en vooral de app die daarbij kwam 😁

Te midden van vele verhuizingen, het opvoeden van 3 jonge kids en het afronden van een studie ... had ik niet zoveel energie om me te verdiepen in moestuinieren. Maar ik wilde het al heel lang.

Die app met de herinneringen en de tips die je stuurt, was gewoon dé uitkomst!

En een boek speciaal voor kids - waardoor mijn zoontje binnen no time meer wist dan ik, alles zelf begon te doen en ik achter hem aanrende of ik ook nog mee mocht doen 😂

Vorig jaar ons eerste seizoen genoten van heerlijke groente... de ontsnapte konijnen helaas ook. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan!

Lukas:

Beste Jelle,
Ik bewonder je enthousiasme waarmee je deze website vol informatie voorziet voor de eventuele nieuwe moestuiners. Ik vind het leuk je info te lezen en misschien dat er zo nu en dan iets nieuws voor mij voorbij komt. Ik ben 75 en heb mijn hele leven getuinierd. Ben nu nog in bezit van 300 meter tuin. Je begrijpt dat ik van het standaard tuineren zowat alles weet. Maar ik kom met regelmaat enige wetenswaardigheden tegen, ook op jouw website zal dit gebeuren. Ik zal je blijven volgen al was het maar om je moedigheid, om zo'n project aan te durven. Ik wens je veel succes, en hoop op veel volgers voor je. Een warme groet van een oude tuinman.

Marieke:

Altijd blij van de Makkelijke Moestuin mail.
Krijg vaak de vraag of ik "groene vingers" heb.
Nope, gewoon Jelle volgen!

Hetty:

Dank voor je mail met tips!

Intussen ga ik door met de makkelijke moestuin: ik heb het uitgeprobeerd in twee bedden: ‘gewone’ wisselteelt en MM. De laatste wint in hoeveelheden, snelheid, aantrekkelijkheid en … gemak! Mel en jij hebben gelijk ;). Echt!

Hartelijks,
Hetty

Joke:

Dag Jelle, Mensen die plezier hebben in hun leven zijn goud waard! Take it in, boy!
Dank voor je (h)eerlijk enthousiaste Nieuwsbrieven!

Joke Benz (84 jr).

Enny:

Wat was dit weer een gezellige, maar ook informatieve nieuwsbrief. Altijd weer verrassend met welke ideeën en wetenswaardigheden je nu weer op de proppen komt! Ik hoop dat men beseft hoe waardevol jouw project is voor ons allemaal en in het bijzonder voor de volgende generatie.

Hartelijke groet,
Enny Schlaghecke

Demelza:

Ik vond de nieuwsbrief echt super interessant en leuk om te lezen. :)

José :

Hallo Jelle,

Dank je voor deze nieuwsbrief. Ik geniet van je gewone heldere taalgebruik.
Superbedankt voor het verhaal over de bijen. Ja, veel over gehoord en gelezen. Jij zet het handig op een rijtje met tips van Greenpeace. Wij zijn NU een nieuwe tuin aan het voorbereiden en hebben nu goede tips erbij.
Goed de ontwikkelingen van de MM te zien. Wij wensen je en dus ook ons veel succes!

Groet van José