Bijna alle info over planten is verwerkt bij de planten in onze gratis app. Dat hoef je dus niet te onthouden. Download Makkelijke Moestuin app

De MM tafelbak van mijn vader

Door Tjitske, Hoogersmilde

vad1.jpg

Ik ben bij toeval op jullie site terecht gekomen en vond het er duidelijk en overzichtelijk uitzien. Het bracht me op het idee om een Makkelijke Moestuin tafelbak voor mijn vader te maken.

Mijn verhaal:

Doordat mijn vader nu meer dan een jaar geleden een zwaar herseninfarct heeft gehad is hij blijvend linkszijdig verlamd. Gelukkig kan hij nu wel in een electrische rolstoel rijden.

Hij wil graag werken maar kan dit nu helaas niet meer. Vandaar heb ik het idee opgevat een mm op hoogte voor hem te maken.

Hij is zeer enthousiast rijd dagelijks langs zijn bak en geniet van het geen dat groeit.

Er gaat weleens wat mis:

We waren bijvoorbeeld bij het zaaien vergeten te noteren wat we gezaaid hebben. Toen is het dus een verrassingstuin geworden.

Mijn ouders hebben veel sla uit de bak kunnen eten en paksoi.

Ter inspiratie

Het heeft wat overredingskracht gekost maar hier is dan toch een foto van mijn vader bij zijn MM-bak. Voor zijn infarct was hij al niet dol op foto’s en nu al helemaal niet meer.

Misschien brengt het andere mensen ook weer op een idee: zo’n bak geeft een hoop plezier.

Tjitske

Moestuintips in je mailbox

Geef je op en ontvang actuele info waar je echt iets aan hebt. Zoals de 3 fouten die bijna alle beginners maken - en hoe jij ze voorkomt.

Jouw gegevens? Die zijn bij ons super veilig. Zie onze Privacy verklaring

Our perks