→ Ben je al bezig? Lees dan: maart in de MM

Starten in maart: pak het hele seizoen mee

Met de lente voor de deur, is maart een perfecte maand om een Makkelijke Moestuin te starten. Want al kan het nog flink koud zijn, je kunt toch al een flink aantal groentes zaaien.
maart-sjoerd-zaaien.jpg
Maart: tijd om je bakken op te zetten en in te zaaien

Starten kan vanaf februari tot november

Wanneer je precies begint, maakt niet zoveel uit. Want als je nu een Makkelijke Moestuin neerzet, dan doe je dat ook alvast voor volgend jaar. En de jaren erop.

Het opzetten van een moestuinbak hoef je namelijk maar één keer te doen. Daarna heb je er eindeloos plezier van: seizoen na seizoen en jaar in jaar uit.

Begin het voorjaar goed en start in maart

Met de lente voor de deur is maart dé perfecte tijd om te starten.

Wij leveren alles wat je nodig hebt bij je thuis af: van moestuinbakken tot grond en van zaadjes tot voeding. En heb je je bak eenmaal opgezet, dan kun je meteen beginnen met zaaien.

Zo geniet je al snel van verse groentes uit eigen tuin, pak je het hele seizoen mee, en profiteer je optimaal van je moestuinbakken.

Waarom starten in maart zo leuk is

Start je in maart, dan start je nooit alleen. Want aan het eind van de winter heeft iedereen weer zin om naar buiten te gaan, en het opzetten van een moestuin past daar prima bij.

Het opzetten van een Makkelijke Moestuin heb je zo gedaan. Zonder gezwoeg en zonder gespit. Je kunt dus snel beginnen met zaaien.

Een aantal zaden kun je nu al zaaien. Niets is leuker dan in het vroege voorjaar al je eerste groentes te zien groeien 🙂

IMG_1586.jpeg
Peultjes kun je al vroeg in het voorjaar zaaien.

Wat kun je nu zaaien?

Per 1 maart kun je al verschillende soorten zaaien, en half maart komen er nog een aantal bij.

Wil je ook beginnen? Dat is super makkelijk:

mm-hero-60x120-met-planten.jpg
  1. Kies een Makkelijke Moestuin bak (met een compleet pakket)
  2. Word overal bij geholpen door onze gratis app
  3. Tuinier een paar minuutjes per dag

Meer weten?

Moestuintips in je mailbox

Geef je op en ontvang actuele info waar je echt iets aan hebt. Zoals de 3 fouten die bijna alle beginners maken - en hoe jij ze voorkomt.

Jouw gegevens? Die zijn bij ons super veilig. Zie onze Privacy verklaring

Our perks