Bijna alle info over planten is verwerkt bij de planten in onze gratis app. Dat hoef je dus niet te onthouden. Download Makkelijke Moestuin app

Update MM-app 25 maart 2024 (iOS)

Op 25 maart kun je in de Appstore van Apple de nieuwste versie (5.6.0) van de MM-app ophalen.

Het is een tussenversie die nog niet helemaal af is, maar met een aantal handige functies die we nu al willen delen. Waarschijnlijk komt er dus binnenkort nog een 2e update.

(Daarom komt de app voor Android in de 2e helft van april: pas nadat we de laatste veranderingen hebben doorgevoerd en Johan die versie ook bij Android doorvoert.)

Wat zijn de grootste veranderingen?

Hieronder zie je:
  1. de homepage van de app zoals-ie was,
  2. de info in de Appstore
  3. en het openingsscherm van de app na de update
Nu opent de app dus met je moestuin en de bakken die je daar hebt ingevoerd.

Tik je in dat scherm op de rode knop dan ga je naar de check-ups in je bakken, tik je op de blauwe knop dan krijg je je to-do's te zien:
Onderin het scherm vind je nu 4 icoontjes:
  1. Moestuin
  2. Kennisbank
  3. Community
  4. Shop

De eerste zie je op de foto hierboven.

Kennisbank

Het 2e icoontje is helemaal nieuw, en naar ons idee het interessantst: de Kennisbank.

Daar vind je o.a. wat onderwerpen die nu relevant zijn, de laatste blogposts, de zaaikalender, en alle categorieën van de Kennisbank. Je vind daar ook de zaaikalender.
Rechts bovenaan zie je in elk scherm - net als voorheen - je eigen icoon staan.
Maar wat je daar nu vind is wel veranderd.

Want daar vind je nu niet alleen je accountgegevens, maar ook je herinneringen en bestellingen. Bovendien staan daar nu ook de notificaties van de community. Speciaal voor de MM-ers die daar heel actief op zijn 😀

Community

Om even door te gaan op de community: ook daar zijn de schermen aangepast:
Op de afbeelding links zie je het scherm waar de community mee opent. Bovenaan staan de algemene 'highlights', ook met onze posts.

Daarboven zie je de knoppen van de verschillende categorieën.

Klik je bijvoorbeeld op 'Show je MM' dan laat de app je ook van die categorie de posts zien die de meeste hartjes heeft gekregen (zie de middelste afbeelding).

Op de derde afbeelding zie je de categorie 'Recepten'.

En verder?

Verder is er niet veel veranderd. De shop is bijvoorbeeld nog exact hetzelfde, en uiteraard werkt het bijhouden van je plantjes in je Moestuin nog net zo goed als voorheen.

Dit was het voor nu, we hopen dat jullie (de iOS-gebruikers) er blij mee zijn, en dat ik de belangrijkste vragen hiermee beantwoord heb 😀

Mochten er op- en aanmerkingen zijn: die ontvangen we graag in de community onder de categorie 'App-support'. Alvast bedankt!

Team-MM