Op deze pagina staat achtergrondinformatie die je niet hoeft te weten als je onze app gebruikt. Bekijk de Makkelijke Moestuin app

Foutjes & problemen

De huidige versie van onze app wordt door tienduizenden mensen gebruikt. Van al die mensen zijn er enkelen waarbij er iets fout gaat, of door de app zelf, of omdat ze zelf iets niet goed doen.

Op deze pagina vind je de vaakst voorkomende vragen en oplossingen.

Staat jouw probleem er niet tussen?

Ga dan naar de community, maak een post aan met je vraag, en hang er de categorie 'App-support' aan.

Vermeld dan meteen welk toestel je gebruikt, op welk systeem dat draait, of je de laatste update van de app hebt geïnstalleerd en wat precies het probleem is. Liefst met een screenshot.

Dan geven we je zo snel mogelijk antwoord 🙂

Heb je een vraag over de werking van de app?

De meeste vind je hier: Veelgestelde vragen over onze app

Moestuintips in je mailbox

Geef je op, dan stuur ik je direct de 3 fouten die bijna alle beginners maken - en hoe jij ze kunt voorkomen.