Bijna alle info over planten is verwerkt bij de planten in onze gratis app. Dat hoef je dus niet te onthouden. Download Makkelijke Moestuin app

De community 💚 van de Makkelijke Moestuin


De community is ons eigen platform, alléén voor Makkelijke Moestuiniers.
community-in-app-01.jpg
Het is dé plek waar we elkaar ontmoeten, waar je schaamteloos je Makkelijke Moestuin showt, dat superlekkere receptje deelt en waar je die vraag kunt stellen waar je al wekenlang mee rond loopt. Of juist als ervaren MM-er advies geeft.

Een plek waar we elkaar helpen, én gewoon lekker met elkaar kletsen. Leuk, leerzaam én gezellig dus.

Wat kun je ermee?

Je kunt zelf posts maken en foto’s uploaden, maar ook op die van anderen reageren. Uiteraard kies je zelf of je daar wel of niet gebruik van maakt, dat beïnvloedt ook niet de rest van de app.

Maar de community is zó leuk dat je vast wel mee wilt doen.
community-in-de-app-01.jpg
Het gebruik wijst zich allemaal wel vanzelf, maar mocht je de ins- en outs van het gebruik willen weten, dan vind je instructies hier:

Naar hoe de community werkt.

Een veilige plek voor iedereen

Dat vinden we super belangrijk.
We voldoen aan alle privacy regels en halen nare posts of opmerkingen meteen weg. Daar zitten we zelf bovenop en we hebben active admins. Ook gebruiken we een algoritme die nare of ongepaste foto’s meteen verwijdert.

Al gaan we er sowieso van uit dat het een leuk en gezellig platform blijft: MM-ers zijn immers hartstikke leuke mensen. Maar om misverstanden te voorkomen, hebben we toch wat spelregels opgesteld. Je zult het daar vast mee eens zijn.

Naar de spelregels van de community.
jouw-persoonlijke-moestuincoach-09.jpg
Tot snel in de community!
sign-jelle.jpeg

Moestuintips in je mailbox

Geef je op en ontvang actuele info waar je echt iets aan hebt. Zoals de 3 fouten die bijna alle beginners maken - en hoe jij ze voorkomt.

Jouw gegevens? Die zijn bij ons super veilig. Zie onze Privacy verklaring

Our perks