Bijna alle info over planten is verwerkt bij de planten in onze gratis app. Dat hoef je dus niet te onthouden. Download Makkelijke Moestuin app

FAQ Makkelijke Moestuin app

De huidige versie van onze app - gemaakt in 2020 - wordt door ruim 40.000 mensen gebruikt.

Van al die mensen zijn er enkelen waar er iets fout gaat, of door de app zelf, of omdat ze zelf iets niet goed doen.

Op deze pagina vind je de vaakst voorkomende vragen en oplossingen.
FAQ van de Makkelijke Moestuin

Enkele vaak voorkomende vragen en problemen

Ik begin met de problemen:

Hoe doe je dat?

Hoe verplaats je een groente in je bak?

Als je een al gezaaide groente wilt verplaatsen naar een ander vak, doe dan het volgende:
  1. Druk op het vak met de groente die je wilt verplaatsen, net zo lang tot er een pop-up verschijnt.
  2. Klik dan op het blokje 'Verplaatsen'.
  3. Je ziet nu dat het blokje blauw is.
  1. Klik dan op het lege vak waar je de groente naar wilt verplaatsen, dat kleurt dan blauw

2. Klik daarna de blauwe button aan met de tekst 'Verplaatsen'.

3. Daarna staat de groente in het juiste vak. (Het kan een paar secondes duren voor je dat ziet.)

Algemene vragen:

Mijn vraag staat er niet tussen, wat doe ik nu?

Ga dan naar de community, maak een post aan met je vraag, en hang er de categorie 'App-support' aan.

Vermeld dan meteen welk toestel je gebruikt, op welk systeem dat draait, of je de laatste update van de app hebt geïnstalleerd en wat precies het probleem is. Liefst met een screenshot.

Dan geven we je zo snel mogelijk antwoord.

Alvast bedankt!

PS: Heb je een vraag over of een tip voor onze app?

In de community staan al veel vragen en oplossingen. Wellicht staat die van jou er ook al bij.

Mocht dat niet zo zijn, maak dan een post aan in de community en hang er de categorie 'App-support' aan. We werken er hard aan om de app nóg beter te maken dan dat-ie nu al is :-)

Namens het hele team alvast bedankt!