September: meteen klaar voor volgend jaar 🌱

De Makkelijke Moestuin Missie 🌻

Wij zijn er 100% van overtuigd dat het zelf telen van groentes de wereld gezonder maakt.
89178a10a15c854efb3baa34a5afd021ff973221-bonenoogsten.jpg
Buiten zijn, je eigen stukje natuur hebben, écht eten, méér groen, méér veilige plekken voor bijen, minder plastic en troep. Daar word je niet alleen gezonder van maar ook gelukkiger.

Daarom willen we zoveel mogelijk mensen aan het moestuinieren krijgen.
Mm-bak met volle en net-ingezaaide vakken
Moestuinbak met volle en net-ingezaaide vakken

Hoe?

Door met onze spullen en gratis app de moestuin haalbaar en leuk te maken. En vooral passend in iedereens levensstijl. Óok als je een drukke baan hebt of midden in de stad woont.
Makkelijke Moestuin op dakterras
Makkelijke Moestuin op dakterras
Want laten we eerlijk zijn: de traditionele moestuin past voor de meeste mensen niet meer bij de tijd van nu.

De hele dag staan spitten in een volkstuin? Ingewikkelde boeken lezen of workshops doen? En dan nog maar afwachten of het je lukt? Ik moet er niet aan denken.

Maar zelfs de mensen die er wél vol goede moed aan beginnen, houden er 9 van de 10 keer al na een paar maanden weer mee op, ingehaald door het onkruid.

Daarom hebben we de Makkelijke Moestuin gemaakt. Die slaagt in één keer. Leuk, simpel, te onderhouden in 5 min. per dag - zelfs door je kinderen. En: met snel resultaat.
Kinderen kunnen in een MM snel meehelpen
Kinderen kunnen in een MM snel meehelpen

Een moestuin die de eerste keer slaagt: dat is ons doel. Want zodra jij je eerste eigen eten oogst, ben je zo enthousiast dat je wél doorgaat. De kans is zelfs groot dat je de hele buurt aansteekt.

Meehelpen?

Geloof je ook in een wereld waarin we een deel van ons eten zelf maken? En wil je helpen om die boodschap te verspreiden?

Nou, dat kan, en eigenlijk heel simpel:
Doe jij dat met onze spullen, dan weet je niet alleen zeker dat ze goed en duurzaam zijn, maar help je ons ook financieel. Want het grootste deel van wat we verdienen gaat rechtstreeks terug in de Makkelijke Moestuin en onze app.
eb71485a35d701f595bfda4e3f43d85749d3d505-1.jpg

Maar je kan meer doen. Door jouw Makkelijke Moestuin te delen met anderen.

Show ‘m in het echt of deel je ervaringen op het internet: op je Instagram bijvoorbeeld, of je Facebook. Met de hashtag #makkelijkemoestuin. Of show 'm op de superactieve community. Alvast super bedankt voor je hulp!

sig.jpg