De community 💚 van de Makkelijke Moestuin

De community is ons eigen platform, alléén voor Makkelijke Moestuiniers.

De community van de Makkelijke Moestuin
Het is dé plek waar we elkaar ontmoeten, waar je schaamteloos je Makkelijke Moestuin showt, dat superlekker receptje deelt en waar je die vraag kunt stellen waar je al wekenlang mee rond loopt. Of juist als ervaren MM-er advies geeft.

Een plek waar we elkaar helpen, én gewoon lekker met elkaar kletsen. Leuk, leerzaam én gezellig dus.

Wat kan je ermee?

Je kunt zelf posts maken en foto’s uploaden, maar ook op die van anderen reageren.

Het wijst zich allemaal wel vanzelf, maar mocht je de ins- en outs van het gebruik willen weten, dan vind je de gebruiksaanwijzing hier:

Een veilige plek voor iedereen

Dat vinden we super belangrijk.

We voldoen aan alle privacy regels en halen nare posts of opmerkingen meteen weg. Daar zitten we zelf bovenop en we hebben active admins. Ook gebruiken we een algoritme die nare of ongepaste foto’s meteen verwijdert.

Weet je, we gaan er sowieso van uit dat het een leuk en gezellig platform blijft: MM-ers zijn immers hartstikke leuke mensen.

Maar, om misverstanden te voorkomen, hebben we toch wat spelregels opgesteld. Je zult het daar vast mee eens zijn.

Naar de spelregels van de community.

In de app

Makkelijke Moestuin community in de app
Startscherm van de community in de app

De community staat ook in de app. Uiteraard kies je zelf of je daar wel of niet gebruik van maakt, dat beïnvloedt ook niet de rest van de app.

Maar: de community is zó leuk dat je vast wel mee wilt doen.

Je komt er via de knop in de header van de site, [via deze link], of door in de app onderin het scherm op het hartje te klikken.

Tot snel in de MM-community!

Moestuintips in je mailbox

Geef je op, dan stuur ik je direct dé 3 fouten die beginners maken, en hoe je ze kan voorkomen.

We vinden het belangrijk om je gegevens goed te beschermen. Lees onze Privacy verklaring

Our perks

We scoren een 9.3

Uit 4728 recensies via Kiyoh

Er zijn 25501 posts

Op onze superleuke community

Al 80456 Kg plastic opgeruimd

Met o.a. onze MM-Hero bakken